Majskrokar :)

Vi har börjat ge Lilla J majskrokar nu, så att hon också kan vara med och fika :) Hon älskar dom verkligen och det tar inte många sekunder innan dom är slut.

Hon sitter även med å äter majskrokar när vi äter middag :) Mysigt med familjemiddagar runt köksbordet!



Annars ammas hon fortfarande mest :) Har bytt ut frukost till gröt runt nio-tio tiden och sedan lite burkmat runt fyra-fem, men det brukar inte bli så mycket..

Mamma-J bus

Idag blev det en promenad med mamma till moster L, trevligt :) En fika och sedan promenix hem igen.. Det var faktiskt riltigt gott väder så jag hoppas på liknande imorgon! Imorgon e det onsdag = mormorsdag.

Det var även babysim idag, och det gick jättebra. Hon pratade och hade sig massa. Dykning är väl inte favoriten men förhoppningsvis så släpper det snart med.

Såhär mysigt kan man ha det med min lilla Sessa :) Hon är så underbart glad nästan jämt!


Sittdel

Nu har vi bytt till sittdelen i vagnen :)
Lilla J älskar att åka vagn och det har egentligen inte varit något problem att ha henne i liggdelen, men hon gillar det ännu mer nu när hon kan se sig omkring!





Älskar min vagn, nu ska jag bara köpa lite tillbehör så den blir pimpad :)

Vi skapade ett monster!

Lilla J sover bara två gånger på dagen, vilket resulterar i att hon är jättetrött på kvällen. Så vi tänkte att vi skulle försöka lägga henne vid fem-sex, bara en halvtimme.. Så att hon inte skulle behöva vara så himla trött.

Det skulle vi aldrig ha gjort!

När vi sedan skulle lägga henne vid halv åtta var hon helt vild.. Hon var jätte trött, men vägrade somna. Vi höll på i över två timmar, och det har nog aldrig tagit så lång tid att få henne att somna..

Hon var inte direkt ledsen, hon vände in huvudet i snuttisen och blundade en liten stund, sen kastade hon iväg den och började leka med sina fötter en stund, sen blev hon lite ledsen i två sekunder följt av att hon halvt vände sig på mage för att få tag i mitt ansikte.. så höll det alltså på, i över TVÅ timmar..

Sen kan man sova så här gott också, när man vill...


needless to say, nu sover hon när hon vill igen och inget monster idag.


Typiskt..

Jag tänkte precis lägga in bilderna från kameran bl.a från när Lilla J äter majskrokar för första gången.. Men kom på att vi glömt skötväskan hos mamma :/ Så jag får väl göra det imorgon eller nått istället.. trisst!

Rösta gärna på min design :)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Skolan, Kyrkan, Föräldrarna - alla med makt, ingen med ansvar?

Igår kollade jag på uppdrag granskning som handlade om en flicka i Bjästa som blivit våldtagen av en kille på en toalett på skolan. Händelsen polisanmäldes och ett par dagar efter det så började ryktesspridningen. Två läger bildades och det tog inte lång tid innan stödet för pojken var fruktansvärt mycket större än för flickan.

Killen blev dömd och fick byta skola, men ändå så trodde de flesta att flickan ljög... På skolavslutningen delar pojken ut blommor och kramar till gamla klasskamrater och lärare och hyllas med applåder.. Hans mamma filmar avslutningen och lägger upp det på nätet.. Prästen säger i uppdrag granskning att det var fint och han tyckte absolut inte att pojken borde nekats till att få vara med..

På kvällen efter skolavslutningen våldtar han ytterligare en tjej och när uppdrag granskning säger detta till prästen är hans första ord "- stackars kille.."

Trots att pojken dömdes för båda våldtäkterna fortsatte ryktesspridningen. Inte minst på nätet – där forum fyllts av kränkande kommentarer om flickorna. Jag kan inte ens med att skriva kommentarerna som skrevs på bloggar och facebook om dessa flickor. Och det är inte bara ungdomar som skriver dessa hemska saker utan även vuxna människor! föräldrar!

Hennes skolkompisar tog ställning för killen och drog sig undan. Linnea stod nästan helt ensam.
Pojken dömdes senare till sluten ungdomsvård för våldtäkt på barn.
Ändå var det i stort sett ingen som trodde på Linnea. En Facebook-grupp till stöd för pojken fick snabbt 4 000 medlemmar.

Amanda Ögren var en av dom få som tog tjejens sida och hon bevisar att det finns hopp för mänskligheten! Kan inte alla vara som henne? Årets hjälte, garanterat!!



Vill ni se programmet så kan ni göra det här: http://svtplay.se/v/1939668/uppdrag_granskning/del_9_av_22

Och om ni vill läsa förundersökningen kan ni göra det här: http://data.fuskbugg.se/skalman01/fup_1.pdf

Jag läste inte hela förundersökningen för det var helt enkelt för jobbigt men jag läste hennes kompis förhör och fy fan säger jag bara..
Inte nog med att alla ungdommar på skolan sprider rykten och tar väldtäktsmannens sida utan det är även föräldrarna! :O Jag kan bara hoppas att alla dom som yttrat sig om detta såg programmet och skäms!

Vi måste lära våra barn att inte snacka skit och sprida rykten! Vi måste lära dom att man inte kan skriva vad som helst på internet utan att man måste kunna stå för det efteråt! Vi måste lära dom att ett nej är ett nej! Vi måste lära dom att inte tro på allt som sägs! Vi måste lära dom empati! Vi måste lära våra döttrar att säga nej! Ci måste lära dom att det är OKEJ att säga nej! Vi måste lära våra barn att alla människor har ett värde! Vi måste lära dom att prata med oss och vi måste även prata med dom! Vem ska annars uppfostra våra barn?? Jag blir så fruktansvärt ledsen när jag tänker på att vissa människor är så här, jag mår så dåligt när jag tänker på att Lilla J kommer råka ut får sånna här människor som sprider rykten och inte bryr sig om varandra.. Vi måste försöka hjälpas åt för att göra det här till en värld där man bryr sig om varandra och inte accepterar att folk beter sig hur som helst!!!


Vi måste ta ansvar!


sjukling :/

Jag har blivit förkyld.. så det blev ingen mamma-barn träff får min och Lilla J´s del idag tyvärr.. Egentligen är det inte så jätte farligt mest lite täppt i näsan men man vill ju inte smitta ner små bäbisar så vi stannade hemma..

Mamma kom hit en sväng istället och så tog vi en promenad med hundarna och försökte få Lilla J att somna, försökte.. det funkade inte..

Nu har vi bytt ut frukost till gröt :) hon äter en hel portion nu på morgonen.. har gjort hela veckan så det är riktigt kul! Har även köpt hem majskrokar som verkar vara riktigt smakfulla :) Ska lägga upp bilder senare eller imorgon på detta.

Annars inte så mycket nytt.. har städat en del idag, vilket var välbehövligt då Shiva fäller nu igen :/ fattar inte vart llt hår kommer ifrån.. Nu blir det tillbaka till Vampire Diaries..


Försäkringsträsket

Idag har jag suttit och försökt gå igenom alla räkningar vi har och det tar sin tid kan jag säga! Tänkte jag skulle få ordning på allt så vi vet vilka utgifter vi har nu när vi snart flyttar.. Kan ju säga som så att försäkringarna är ju inte helt roliga att försöka jämföra, specielt inte när man har hur många olika försäkringar som helt.. hur mycket behöver man försäkra egentligen?

Vad har ni för försäkringar?? Har ni tex livförsäkringar på er själva?

Vi har försäkring på hundarna, Lilla J, Hemförsäkring, Bilförsäkring, T har gennom jobbet men eventuelt behöver vi extra på honom, mig har vi nog inte heller på än men kanske bör man ha det? (kanske räcker att ha på T? :p) Sen ska vi väl ha försäkringar på dom nya lånen vi tar nu vid lägenhetsköpet?

Det blir lite pengar när man lägger ihop allt..

Mami var här idag och åt frukost med oss, jätte mysigt. Lilla J åt gröt och sedan sov hon medans vi åt frukost. Jag hann gå ut med hundarna också så jag slapp släpa med Lilla J ut i tråkvädret.



Igår var Martin här och fotade Lilla J :) Måste ju ha halvårskort ju! Jag är helt övertygad om att det blev helt fantastiska kort, som vanligt :) Ska se om jag inte kan lägga upp några kort sen när jag får dom :) Tack Martin för fotograferingen, och ha det så himlans bra i USA!

Imorgon kommer mamsen hit tror jag :) och jag tror att pappa kommer hit innan jobbet också, ska bli trevligt!


Lilla godingen! Världens sötaste och underbaraste lilla tjej! Och hon är BARA MIN! Puss


Mys med promenad och fika

Jag, hundarna och Lilla J tog en promenad med Jos till torget för att fika med Frida och Lille A. Vi mötte upp mamma och Jimmy för en fika och sedan tog vi en promenad runt på torget innan vi gick hem. Det var ganska skönt ute men när man stod stilla så blev det lite väl kallt.

Idag hade Lilla J på sig sin fina vårjacka :) Den är ju så himla fin!


Hon älskar sina ankor :)


Jag har så många idéer till nya lägenheten nu så jag hoppas vi har råd att iallafall genomföra några av dom :)
Specielt i Lilla J´s rum!

Nu blir det en öl och lite mys med sambon!

Shopping på Överby!

Igår var jag, mamma och Lilla J på Överby för att kolla om köpcentret var något att ha, det var det! Fanns ju hur mycket affärer som helst. Tog verkligen hela dagen att ta sig igenom :) Men kul var det! Och Lilla J fick massor med saker (som vanligt). Jag fick ett par sandaler och ett par byxor av mamma, tack :)

Som sagt så var det en heldag och Lilla J var såå trött i bilen på vägen hem, stackars liten! Hon somnade till slut iaf och sen var det nästan direkt i säng när vi väl kommit hem.

Jag och mamma packade upp allt vi handlat medans T nattade Lilla J, älskar att rada upp dagens köp och gå igenom vad man handlat :) Ett intresse som inte delas av T som inte var så jätte impad när han kom ut i vardagsrummet och det låg grejjer över hela golvet :/ alla påsar låg huller om buller och jag hade ju tagit av alla lappar och sånt från sakerna.. hehe..

Har dock städat upp allt idag :)

Lilla J vet att det är bäst att ta hand om mormors plånbok! Det är där pengarna finns ;)



Såhär är också normalt att göra innan man åker hemifrån, eller?
Se så oskyldig Shiva ser ut, hon skulle väl aldrig hoppa upp i soffan?

Mineralsmink is the shit!

Nu har jag testat sminket och jag är verkligen supernöjd! Nu har jag inte testat något annat mineralsmink än det här men om man jämför med "vanligt" smink så är det grymt!

Har handlat från www.tikei.se

Beställde prover i olika nyanser för att få rätt foundation, jättesmidigt och billigt. Man fick dessutom två gratis prover med :) fick två ögonskuggor som ska bli kul att prova! Jag köpte även borstar och dom var jättebra och mjuka.

Foundation: Täcker sjukt bra, utan att synas :O, Kliar inte, känns knappt.

Rouge: Tyckte inte att det var nån större skillnad från vanlig rouge men den är ju bättre för huden så jag kommer nog köra på den.

Consealer: Testade den gröna, som är mot röda partier, den funkade jättebra. Jag trodde inte den skulle göra det eftersom det bara är puder men det gjorde den verkligen!

Ögonskuggor: Har nog inte fått in snitsen med hur man ska lägga på den än för jag tyckte knappt det blev någon färg.. men jag är övertygad om att jag inte gjort rätt.. (ska lägga ner lite mer tid på det nån dag)

Nu har jag bara provat det en gång så ni får ta recensionen för vad den är. Jag ska garanterat beställa stora burkar och kasta mitt gamla smink :)

Mamma-träff med tillhörande bäbisar

Idag har jag och Lilla J varit hos Josefin och Lille H med massa andra mammor och barn :) Jätte mysigt var det verkligen och Lilla J och Lille H hade allvarliga diskutioner varvat med att bara hålla handen och titta in i varandras vackra blå :) sötungar!

Sen tog jag och Josefin med oss våra familjer på en promenad, trevligt! Bäbisarna sov en stund och vi fick rört på oss :)

Lilla J var jättetrött när vi kom hem och hon hade svårt att komma till ro, kanske vart det mycket intryck idag med massa människor. Men efter en stund så fick T henne att somna iaf så jag hoppas hon sover gott hela natten nu, hon har varit lite kinkig på nätterna ett tag nu.. vaknat å varit ledsen lite nu och då..

Vi har ju börjat med lite smakisar och så med och det går bra faktiskt, hon gillar mat :) men idag provade jag banan-gröt och det var ingen favorit direkt.. Är väldigt mysigt att mata henne faktiskt, jag trodde inte jag skulle tycka det eftersom jag tycker det är så mysigt att amma och detta är ett steg närmre att sluta amma :/ Men det ska väl gå bra det med :)

Har börjat med p-piller får ca två veckor sedan med så jag har sån satans mensvärk som kommer och går.. hoppas verkligen att det försvinner snart för det är riktigt jobbigt faktiskt..

Imorgon blir det mormors-dag eftersom hon var sjuk i onsdags :) Då blir det en tripp till Överby köpcentrum, några tips på bra affärer när man ändå är där? Tror inte jag varit där någon gång.

Har ingen bild från idag men jag har en från häromdagen :)

Kram

Nedrans kartongjäkel!

Fingrarna rusar över tangentbordet när jag för tredje(!!) gången idag uppdaterar bloggen! :O sa jag föresten att jag även har handlat, tvättat, lagat mat, gått ut med hundarna och säkert gjort en massa mer duktiga saker? Förmodligen inte.. förresten så kan det ha att göra med att jag varit sjukt stressad hela dagen.. har inte ens haft ro till att bajsa klart så nu sitter jag har med halvtömd tarm och har lite småont i magen :/ Men det var ju inte det jag skulle skriva...

Lilla J har så himla mycket olika saker som står framme och i en tvåa så kan det kännas lite trångt då, så jag skulle vara duktig och rensa bort lite saker. Jag bad T (ja, när jag säger att jag skulle vara duktig och packa undan så menar jag givetvis att jag var duktig och VALDE vad som skulle packas undan och sedan fick T till att göra det.. noga då!) packa ner hennes gunga (eller babysitter eller vad det nu heter) När jag kom ut till vardagsrummet och såg hur han hade packat så såg det ut såhär:



Nu vet jag inte vad ni tycker men enligt mig så är inte den här gungan nerpackad.. eller? Jag drog en djup suck och sa något klyschigt i stil med, ska man ha något gjort så får man göra det själv eller nått sånt..

Jag kan ju tala om för er att det tydligen var något fel på kartongen som vi hade hemma.. kanske har den krymt eller något för det var helt omöjligt att få ner allt i den. Ni kan ju tänka er T´s lycka över att jag inte heller lyckades men ni måste väl ändå hålla med om att det här är något bättre nerpackat.. eller???

Jag blir galen!


Simtur med papsen

Tänkte bjuda på en bild från denna veckas simning :) hade varit grymt med en undervattenskamera så man kan ta kort på henne när hon dyker ju!



Mina älsklingar!

Grattis på 6-månaders dagen Lilla J <3

Men du måste skoja! Hon kan inte vara ett halvår redan!? Helt sjukt är det ju.. Det var ju bara några veckor sedan hon låg i sina stl 50 kläder och tittade på mig!

Nu är hon stora tjejen som sitter själv, äter mat, skrattar och har sig!

Jag älskar henne mer än jag trodde var möjligt, hon är verkligen en liten ängel! (å jo, hon kan när hon vill!)
Snuttegrodan..

Idag har vi firat genom att åka med mormor ner till torget och fikat och fått presenter :) (av mormor såklart) Hon fick en leksak som man kan sätta fast på bordet med sugpropp (perfekt så man slipper plocka upp allt från golvet hela tiden), och en liten tiger-skallra :)

Sen var T´s mormor och morfar här en sväng och lämnade en jättesöt tröja som Lilla J kan ha till sommaren :)

T var på bräckboden idag så det blev visst lite kakor :) mums!

Förresten så kom mineralsminket i brevlådan idag :) så ska försöka prova det imorgon och skriva en recension!
Krams

Duktig tös!

Idag har jag hållt igång vill jag lova! Dammsugit, städat, tvättat, diskat, handlat, lagat mat, kammat Shiva, gått promenad två gånger.. Mmm nu ska jag bara slappa en stund innan sängen!

Mamma har varit här idag också, mys! Tog en promenad och handlade i det fina vädret. Fick beställt mineralsmink också, ska bli himla spännande att prova! Hoppas verkligen att det är så bra som jag tror att det är :)

Ska återkomma när jag provat produkterna och ge en liten recension.

Imorgon ska det bli fint väder hoppas jag! Då ska jag gå promenad! Ja, det SKA jag!

Blåsig fika

Idag var vi nere vid stranden och lekte och fikade med (nästan) hela släkten. Mysigt var det men ganska kallt och blåsigt! Massa hundar, två barn några ungdomar och en drös äldre (läs: otroligt gamla) var vi.

Sen tog jag en promenad med Lilla J för att hon skulle somna i vagnen men hon slummrade bara till lite och var vaken när vi kom hem igen.

Har varit en mysig Söndag som avslutades med att Lillgrodan badade, så kul att hon äntligen gillar det! Hon plaskar och har sig :)

Som ni ser så skvätter hon lite grann, vi får börja ha handdukar runt badbaljan :) Fast förhoppningsvis har vi ju badkar om ett litet tag så då kan hon plaska massa :)


Skylten

Här kommer en bild på Lilla J´s skylt som jag köpte på Göksäter häromdagen :)


Göken!

Idag har vi tagit en tur till Göksäter, jag, Lilla J, mamma och moster Lotta. Det var jätte trevligt och man hittar ju alltid nått fint.. Bland annat hittade jag en jätte söt träskylt till Lilla J´s rum som det står älskling på. Kan ta kort på den imorgon och lägga upp, den kostade 49.50:-, ingenting! Det fanns massa olika texter att välja mellan.

Annars har det väl inte hänt så mkt direkt, köpte en jättesöt "första bok" till Lilla J också.. Ja, jag vet att jag redan har, men den va SÖT! Det var NALLE PUH, ju!

Jag har suttit och fyllt i den en del nu :) Svårt att komma ihåg, känns som om hon alltid varit så snäll och sovit gott och inte gråtit eller varit jobbig.. men när jag läser tillbaka i mina anteckningar så har hon ju inte alltid sovit till fem-sex på morgonen, hon har ätit mer gånger på en natt :O Man glömmer snabbt minsan.. Snart lär jag väl glömma graviditeten och förlossningen med och kanske skaffar en till.. ne, bäst jag läser journalen från förlossningen!

vilken sommar det blir!!

Det kommer bli en underbar sommar!! (peppar peppar, ta i trä).. Oj hoppas inte T läser det här.. han HATAR när man säger så :) men ibland får man gardera sig!

Extra-moster Ulle kommer hem en sväng från USA för att gifta sig och det ska bli sååå himla mysigt! Har inte träffat henne på hur länge som helst! Och det ska bli underbart att samlas allihop! mormor och morfar, Fia, Ulle och alla andra! Och desutom kommer ju en till liten bebis-skrutt finnas då med, ska bli kul att träffa lilla knodden :) Lilla J kan ju behöva ngn att leka med :)

Som om inte det här vore tillräkligt bra (vilket det givetvis är!) så kommer även Granny hit i sommar! Henne har jag ju inte heller träffat på hur länge som helst! Jag längtar verkligen till sommaren, fast jag vill inte att Lilla J ska växa iof så det kanske är dumt att längta.. Ska ta till vara på tiden ist tror jag :) Svårt att hinna det bara!

Tänk att hon snart blir 6 månader! inte klokt!

Det är roligt nästan jämt.


Hälsa på Lillan, promenad, sim..

Idag har vi haft lite mysig mamma/barn-träff hos Lillan :) (Lillan, Lilla F, Josefin, Lille H och så jag och Lilla J) Jätte mysigt var det! Sen tog jag och Josefin våra barn på en promenad. Härligt att komma ut lite och dom små skruttarna sov i princip hela tiden :)

Lilla J har faktiskt sovit riktigt bra idag, först en och en halv timme nästan vid tio och sen lika länge i vagnen vid tre.. Har ju ingen annan bebis att jämföra med men för min bebis är det bra iaf :)

Sen var det dags för babysim och det gick bra! Än så länge verkar hon ha kvar dykreflexen så vi kanske inte behöver börja hoppa i från kanten för att lära henne dyka. Hon dök två gånnger idag (med min hjälp givetvis :) och visst blev hon lite ledsen men det gick över rätt så snabbt!

Det har varit en jätte mysig dag, och det gjorde gott för både mig och Lilla J med en lång promenad! Tack för det Josefin och Lille H :)

Nu ska jag nana, så mysigt att krypa ner bredvid Lilla J när hon ligger och sussar :) Natti!

Smakis!

Nu har Lilla J fått börja smaka på mat :) Närmare bestämt palsternacka och potatis! Hon tycker faktiskt att det är ganska gott och gör inte alltför många grimaser. Hon har fått en jättefin Hokus Pokus stol av sin farbror och g-farmor, mormor har köpt en dyna till den så nu sitter hon jättefint! Hon trivs väldigt bra i den och kan sitta med när vi äter, så nu har vi familjemiddag vid matbordet minsann..!

Här är bilder från prämiärsmakningen!



Man måste ju få äta lite själv också :)


Orka

Jag borde uppdatera bloggen, jag vet. Men jag har ingen ork till det just nu tyvärr.. Är riktigt trött och vill bara ta det lugnt sista timmarna innan man går och lägger sig och helgen är slut.. Men imorgon ska jag lägga in nya kort :) Lilla J har ju fått smakisar nu så jag måste ju visa korten från det!

Njut av resten av helgen nu!

Natti natti

T åkte direkt på innebandy-cup efter jobbet idag så jag och Lilla J har varit ensamma heela dagen. Det har varit mysigt fast lite segt att packa på henne overall och allt för att gå ut med hundarna nu på kvällen när hon var lite grinig. Nu sover hon iallafall och det är ensamt här :( Hoppas nästan att T´s lag åker ut ganska tidigt så vi kan ha lite fredagsmys :)

Tog en promenad med Lillan och Lilla F förut, alltid trevligt att gå på promenad när man har någon att prata med. Tycker inte det är lika roligt att gå själv.

Lilla J görs redo för natten:



Natti natti

Hälsat på "gamla" kollegor och ätit på nyfiken :)

Idag har jag, Lilla J och Mamma varit i Kungälv och handlat på ICA Maxi. Men först tog vi en sväng till Swedbank för en uppvisning av världens finaste Lilla J. Det var kul att se alla igen, men tyvärr var inte alla där.. Får väl helt enkelt hälsa på fler gånger :)

Fick tag i krokar till vagnen också, så nu slipper jag sparka på skötväskan!

Sen tog vi en lunch på Nyfiken innan vi begav oss till Maxi.

Pappa kom och hälsade på en sväng idag också, det var trevligt :) Det blev ett kort besök men det var kul ändå!

Det blev lasagne till middag idag, men undrar hur mkt jag skulle behöva göra för att det ska räcka till oss både till middag och till lunch dagen efter??

Vi har börjat gå in båda två för att natta Lilla J nu när hon varit så orolig på kvällarna, och det gick bra idag med :) skönt att man slipper gå och vagga henne till söms nu, hon väger ju inte 3,6kg längre :) Hon verkar tycka om när hela familjen ligger i sängen och sjunger innan hon somnar :) Sen somnar Pappa, sen Lilla J, som vanligt.. :)

Det känns väldigt bra att man fått in rutiner för Lilla J nu, hon lägger sig vid halv åtta - åtta och sover till fem - sex ungefär. Sen äter hon, somnar om och vaknar tre timmar senare för frukost och sen går vi upp :) har varit ungefär samma i kanske 2-3 månader eller så. Ibland vaknar hon till på nätterna och är lite ledsen men det brukar oftast räcka att ge henne nappen eller snuttisen och klappa lite på henne så somnar hon om.

Imorgon blir det tråkig dag/kväll här hemma. T ska spela innebandy-cup i stan så han kommer inte hem försen sent på kvällen (beroende på hur långt dom kommer i cupen). Får väl se hur det går.. Blir till att gå ut med hundarna flera gånger så hoppas på bra väder. Så tråkigt att släpa ut Lilla J när det blåser å snöar/regnar. Vi får Lilla J´s matstol imorgon med! Ska bli jätte kul, så på lördag börjar vi nog med smakisar :)

Nu blir det lite surfning och eventuelt tv-tittande innan det är natten. Så natti natti på er!



Nakenfisen

Idag tog jag, Lilla J och Mamma en promenad till torget. Vi mötte upp Jossan och Lille H på en fika och gick runt lite i affärer. Mysig dag helt enkelt!

Några bilder från idag på min älskade Lilla J



Nu ska jag gå in till mina två godingar som väntar på mig :) Natti!

Läkarbesök

Idag har vi varit på Läkarhusets BVC och även hos doktorn. I morse när jag skulle ta på Lilla J kläderna så såg jag att hon har fått röda prickar på magen och ryggen, hon har även haft väldigt svårt att komma till ro sista veckorna så vi ringde ner till BVC och dom hade öpppen mottagning idag så T kom hem från jobbet och körde ner oss.

Vi fick en tid till läkaren då hon tyckte att det skulle vara bra att kolla öronen osv. Han hittade ingenting men han trodde att det är någonting på gång, kan vara vad som helst egentligen. Det är väldigt svårt att avgöra men inget i öronen eller hals iaf. Känns ju skönt att ha kollat upp det. Nu är det bara att vänta och se vad det kan vara, kanske tänder eller någon sjukdom..

Alla tre bytte till läkarhuset också eftersom vårat BVC ändå ska flytta ner till torget och jag inte är hundra procentigt nöjd. Alla vi träffade idag på läkarhuset var jätte trevliga så det känns jätte bra :)

Idag var första gången på länge som Lilla J inte skriker massa när man ska lägga henne. Känns också skönt, förhoppningsvis var det någon fas bara och nu är vi tillbaka igen! Hon är så himla duktig, farbror doktorn fick klämma på magen och kolla i öron utan minsta protest. Det ända hon tyckte var jobbigt var när han skulle ta svaljprov men det gick också jätte bra! Är så stolt över min lilla sessa.

Blir tyvärr inget babysim idag då vi inte vill släpa dit henne när hon inte är helt hundra, även om hon inte verkar lida på ngt sätt. Lite tråkigt bara, det är ju höjdpunkten på veckan :)

Imorgon är det onsdag, då kommer mamsen :)

2 månader kvar!

Nu är det två månader kvar tills vi flyttar :) Ska bli såå roligt! Längtar verkligen efter att få inreda Lilla J´s rum.

Idag gick jag och Lilla J upp till Lillan och Lilla F en sväng, blev bjudna på krumelurer och det var riktigt gott :) Tack så mkt! Malin var lite skeptisk till krumelurerna men det berodde på att hon trodde det var ngt annat :)

Lilla J verkar må mycket bättre nu, inte alls lika orolig när hon ska sova så hon behövde nog bara lätta på trycket :) Här kommer lite bilder från helgen:


Så fin i sin klänning :)



Älskar sin gå-stol :)

Rullar man i skit får man lida pin

Ja, våran lilla Shiva tyckte att det var en bra idé att kamouflera sig med hjälp av att rulla sig i nån sorts bajs som låg i snön. Jag tror att hon ångrade sig sen..



Men hon blev fin sen iaf :)

Promenix hem från torget

Såhär mysigt är det när hela familjen är ute och går :)


:) bajs

Nu har Lilla J äntligen bajsat :) puh, slipper man oroa sig mer.

RSS 2.0