Fårtavlan

Här är lite bättre bilder på fårtavlan. Jag tycker den är jättesöt :) blir sugen på att köpa massa mer tryck och placera här och var i huset.

Vi är ju så dåliga på att få färdigt det där sista med tavlor och småpill när vi gör iordning och renoverar, det hade varit kul att bli helt klar med nått av rummen iaf.

(Trycket är köpt på kokosbutiken.se)

/ Sandra

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1714862/images/2012/pic_50406d599606ee57620000c5.jpg" class="image">

p style="text-align:center">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1714862/images/2012/pic_50406d7dddf2b36a500000ce.jpg" class="image">


Nytt tryck på tavellisten

Idag fick jag hem mitt tryck från kokosbutiken.se, nu har det fått sin plats på tavellisten i vardagsrummet. Blev faktiskt nöjd :) så söta små får.


Mina godingar!

Fruktsalladsmys med pappa i soffan <3


Sova lite middag!

Har varit hos barnmorskan idag och även hunnit köpa nya dagis-skor till Lilla J (tycker att det är så svårt vad man ska köpa för sorts skor den här tiden på året). Det blev ett par pax iaf, kan läggs upp bild sen för just nu ligger jag bredvid min lilla skrutt som snusar så gott tätt intill mig i min säng så jag ska också ta och försöka sova en liiiten stund bara :)


Idag har jag hunnit hälsa på min lilla goding Siri en liten stund! Mysigt! Sen var det hem och vila för att orka åka till förskolan och hämta Lilla J. Hon blev så himla glad när jag kom så hon nästan började gråta, underbara lilla skrutt!

Sen åkte vi hem och la oss en stund. (skulle varit en liten stund men det blev visst ända tills T kom hem, typ två och en halv timme eller nått sånt)

Ändå känner jag att jag borde vilat mer, så tråkigt när man vill passa på att njuta av tiden med Lilla J men inte klarar av att göra lika mkt med henne som man hade velat. Jag hoppas verkligen att vi får en bäbis som mår bra och är snäll så att jag får tid och kraft till Lilla J också!

Här kommer en bild på lilla gris-Siri :) så kul man kan ha med ett plastlock, haha


Skitdag

Ibland har man sånna riktigt värdelösa dagar.. Jag kan bara hoppas att när min älskling kommer hem från jobbet så vänder det och blir en bra dag.

Att det är fredag kan ju faktiskt hjälpa lite för då kan man ju umgås lite hela familjen och kanske slipper man treårs-utbrott i samma utsträckning som man har under vardagarna i all stress..

Lämningen på förskolan idag gick inte bra, jag vägrar genomlida samma hemska avsked som sist när vi skolade in henne.. Det känns bara inte rätt att gå när mitt barn skriker efter mig och jo, jag vet att det går över snabbt och allt det där men så var det inte riktigt förra gången, hon var ledsen till och från hela dagarna i början och jag var ännu mer ledsen eftersom jag fick kämpa emot mina instinkter att trösta mitt barn som skriker och gråter efter mig. Det måste finnas ett bättre sätt för jag vill inte göra det en gång till, hur mkt pedagogerna än vill att jag bara ska vända på klacken och gå därifrån lyssnandes till min dotters hjärtskärande skrik. Det gör för ont...


Senil redan...

Glömde typ allt imorse när jag skulle lämna Lilla J på dagis.. Glömde smörja in henne med solskyddskräm, glömde ta med en solhatt, glömde väskan där nästan alla extrakläder ligger...

Tur att hon bara ska vara där till typ halv ett, egentligen till två men jag hämtar nog tidigare och tar en tur till stranden om hon inte är för trött.

Nu tar jag mig en liten lur! Natti!


Förskola, jobb och stranden

Trodde att jag postade detta inlägget igår men det gjorde jag tydligen inte, får skriva om det då då.

Igår var första gången Lilla J inte ville bli lämnad på den nya förskolan, men efter en stund så gick det bra och jag kom iväg till jobbet i tid.
Mamma och Granny kom förbi en snabbis för att säga hej då, Granny åker nämligen hem till Nya Zealand nu så man vet ju inte när man får se henne igen :( klockan sex imorse började hennes långa resa hem så jag hoppas att hon får sova på planen och att det inte blir massa förseningar å sånt där.
Efter jobbet så skulle jag hämta Lilla J på förskolan, då ville hon inte åka hem.. Men hon var inte så svårövertalad för hon var ganska trött så vi åkte hem och la oss och sov tills T kom hem från jobbet :) då slängde vi i oss ett par mackor, packade våra badkläder och drog till stranden :) Sen var det nästan bara för mig att stupa i säng, det tar på krafterna att jobba, även om jag bara jobbar 25% så märker jag sån otrolig skillnad från att vara helt sjukskriven. Men nu är det bara ca två och en halv månad kvar så det är bara att bita ihop antar jag.
Här kommer en mysig bild på mina finaste älsklingar <3


Stenungstorg, fika och lite shopping.

Var på möte med försäkringskassan idag angående min sjukskrivning. Man är ju alltid så nervös när man ska ha nått med dom att göra eftersom man hört så många skräckhistorier och man har ju tillräckligt med stress och dåligt samvete när man inte mår bra att man inte vill behöva hålla på och förklara sig för dom också hela tiden. Men det gick bra, min handläggare känns väldigt vettig, hon lyssnar och försöker förstå vilket känns väldigt skönt.


Efter mötet så blev det en liten fika med Lilla J, mamma, granny, Hanna och August :)

Sen en liten tur i ett par affärer där Lilla J fick massa fina kläder av sin mormor, tack så mkt mamma!


Imorgon blir det jobb igen, det känns kul samtidigt som jag är lite nervös eftersom jag börjat känna mig sämre igen :/ Börjar bli rätt less på detta nu.. Men snart är det över och vi har våran nya familjemedlem hos oss :)



Lägger upp en bild på dom fina kläderna som Lilla J fick av mamma idag <3 allt är från lindex som har så sjukt mkt fint just nu!


Sminkbord

Nu är frågan om man ska ha upp överdelen eller inte?

Blev väldigt nöjd med bara bordet och spegeln så jag är lite tveksam till om jag ska ha upp överdelen.. Det är ju mkt förvaring som jag går miste om om jag inte sätter upp den.
Får klura på det en stund till tror jag..

Nu ska jag ta min familj å äta lite, sen blir det till att titta på när Lilla J gungar :)


Blöjfri tös

Lilla J har varit blöjfri på dagarna nu i flera veckor och igår ville hon absolut inte ha på sig blöjan när hon skulle lägga sig. Så då fick hon sova utan och det gick väldigt bra faktiskt, jag var förberedd på att gå upp massa gånger å behöva byta sängläder men inte en endaste gång behövdes det. Det betyder ju inte att hon inte kommer kissa i sängen nästa natt men väldigt roligt för hon blev så stolt å glad nu på morgonen när det var torrt i trosorna :) "ja e så sto nu mamma!" "ehöve inge böjja me" Godisunge!


RSS 2.0