Nu har vi en treåring hemma :)

Våran lilla tös fyllde tre år i måndags, och vilka mysiga små kalas vi har haft i omgångar nu :) på lördag blir det dessutom barnkalas så då kommer några av Lilla J's kompisar hit för lek och bus!

Eftersom jag fortfarande inte mår helt bra så orkade vi inte ha ngt stort släktkalas utan vi har fått dela upp det och dom som ringt och velat komma har man fått bestämma olika dagar med, vi hade ett litet kalas i söndags med mamma m familj, farmor o farfar, farbror m. Familj och min ena kusin m familj. Det var alldeles lagom och Lilla J hade grymt roligt! Hon fick jättefina presenter också som hon blev jätteglad över, en dockvagn av mamma och John och tågbana av alla andra så nu har hon massa räls att kunna bygga en stoor bana där nere med massa tåg och tillbehör :)

På förmiddagen på måndagen tog vi en tur till torget med mamma, vi fikade på Oasen som Lilla J tycker om så mkt. Sen gick vi till leksaksaffären och hon fick ett superfint kakfat och en doktorsväska av mamma som hon leker mycket med.

Med pappa, Linda och Emil bestämde vi att träffas senare på måndagen, det blir så mkt roligare också när det är några i taget så Lilla J hinner med sina gäster! Det var iaf väldigt mysigt och hon uppskattade väldigt mycket att Linda tog sig tid och kom direkt efter skolan och gick med på alla konstiga lekar som Lilla J ville leka :) Presenter fick hon också, en mysig kanin av Linda, ett pussel av Emil och rolig leklera med tillbehör av pappa. Vi har fått ta fram lekleran varje dag nu för hon tycker det är så himla roligt :)

För oss har detta fungerat bra och alla har kunnat njuta av varandras sällskap istället för att man är hur många som helst som bara sitter och pratar i munnen på varandra och man inte hinner med att ens prata med alla som kommer (dessutom har jag sluppit må jättedåligt och spytt massa mer i onödan eftersom vi sluppit stressa lika mkt som när man har stora kalas).. Det som känns tråkigt är att inte alla har förstått detta, men vi nekar ingen som vill gratta Lilla J att komma hit, vi vill bara inte ha hit alla på en gång (av olika anledningar som jag nämt tidigare). Det är ju Lilla J som fyller år så det borde ju vara henne man vill träffa och henne det handlar om... Som sagt, är det ngn som vill komma är det bara att höra av sig så bestämmer vi en tid som passar. Vill man inte komma så behöver man inte, simple as that..

Nu ska jag mysa lite med min stora treåring :)
/ Sandra

(ett par bilder: födelsedagsfrukost och lite lek med leran hon fick av pappa)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1714862/images/2012/pic_505c14c79606ee7760f4bc15.jpg" class="image">


Funkar dåligt att blogga.. Kan inte se nått av det jag skriver. Hoppas det är nått buggigt som löser sig snart.


Dop för godingen Grey!

Idag har vi varit på fint dop för lille Grey, god mat, tårta och trevligt sällskap :)
Lilla J var så fin i sin nya jeansklänning som T köpte igår på kappahl.

Vi börjar även komma nånvart nere i gästrummet/lekrum/pysselrum.. Råspontsväggen är uppe och alla väggar är vitmålade. Golvet är klart och taket är målat. Det som är kvar nu är mest småsaker som att måla runt fönstren, måla elementen, byta ut lampknappar å sånt där. Sen ska man ju försöka få ihop möbleringen också vilket kommer bli lite meckigt då rummet ska kunna funka till så mkt olika saker. Funderar även på att tapetsera en av väggarna men vi får se hur det blir :) ska försöka ta lite foton imorn och lägga upp så ni får se hur det ser ut än så länge.

Här får ni ett litet foto på sötaste Lilla J som är kalasklädd inför dopet :)

/Sandra


RSS 2.0