Hälsat på "gamla" kollegor och ätit på nyfiken :)

Idag har jag, Lilla J och Mamma varit i Kungälv och handlat på ICA Maxi. Men först tog vi en sväng till Swedbank för en uppvisning av världens finaste Lilla J. Det var kul att se alla igen, men tyvärr var inte alla där.. Får väl helt enkelt hälsa på fler gånger :)

Fick tag i krokar till vagnen också, så nu slipper jag sparka på skötväskan!

Sen tog vi en lunch på Nyfiken innan vi begav oss till Maxi.

Pappa kom och hälsade på en sväng idag också, det var trevligt :) Det blev ett kort besök men det var kul ändå!

Det blev lasagne till middag idag, men undrar hur mkt jag skulle behöva göra för att det ska räcka till oss både till middag och till lunch dagen efter??

Vi har börjat gå in båda två för att natta Lilla J nu när hon varit så orolig på kvällarna, och det gick bra idag med :) skönt att man slipper gå och vagga henne till söms nu, hon väger ju inte 3,6kg längre :) Hon verkar tycka om när hela familjen ligger i sängen och sjunger innan hon somnar :) Sen somnar Pappa, sen Lilla J, som vanligt.. :)

Det känns väldigt bra att man fått in rutiner för Lilla J nu, hon lägger sig vid halv åtta - åtta och sover till fem - sex ungefär. Sen äter hon, somnar om och vaknar tre timmar senare för frukost och sen går vi upp :) har varit ungefär samma i kanske 2-3 månader eller så. Ibland vaknar hon till på nätterna och är lite ledsen men det brukar oftast räcka att ge henne nappen eller snuttisen och klappa lite på henne så somnar hon om.

Imorgon blir det tråkig dag/kväll här hemma. T ska spela innebandy-cup i stan så han kommer inte hem försen sent på kvällen (beroende på hur långt dom kommer i cupen). Får väl se hur det går.. Blir till att gå ut med hundarna flera gånger så hoppas på bra väder. Så tråkigt att släpa ut Lilla J när det blåser å snöar/regnar. Vi får Lilla J´s matstol imorgon med! Ska bli jätte kul, så på lördag börjar vi nog med smakisar :)

Nu blir det lite surfning och eventuelt tv-tittande innan det är natten. Så natti natti på er!



Kommentarer
Postat av: Mor-Mor

Japp ännu en toppen dag blev det ju. Hoppas ni får en massa gosmos i kväll du o lilla J. Annars får du hemskt gärna komma hit =)

2010-03-05 @ 17:45:30
Postat av: Sandra

Nja, tycker det är lite väl långt att gå ända till svartehallen så vi håller oss nog inne :)

2010-03-05 @ 19:53:03
URL: http://mybloggmyrules.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0