Årets julkula!

Varje år innan jul så åker vi in till Göteborg för att gå på julmarknaden på Liseberg. Vi köper alltid en julkula till granen och i år blev det faktiskt två! Så himla mysig tradition :) 


Här är alltså årets bidrag till julgranens dekoration, längtar efter att få klä granen och lägga klapparna under :)

Kommer snart ett eget inlägg om Lisebergsbesöket.

/Sandra 

Ensamt

Idag har vi varit utan pappan i huset nästan hela dagen och nu, tio i tolv, så är han ännu inte hemma :( 
Visst är det skönt att vara helt ensam en stund, efter barnen lagt sig och man bara kan göra precis vad man vill, tv eller inte, jag bestämmer. 
Men jag tycker ändå att det känns väldigt ensamt, speciellt nu när jag krupit ner under täcket och försöker blunda. Allt är så stort när man ligger här själv. Mörkret liksom tar över hela rummet och jag har svårt att känna lugnet i att vara ensam. Vissa gånger är det ändå rätt gött att ha hela sängen för sig själv, då breder jag ut mig och tar alla kuddar och täcken jag kommer åt. Andra gånger, som ikväll, så ligger jag bara och väntar. Väntar på min kärlek. Min älskling. Min fina, snälla, starka man (eller fästman heter det ju, men han är ju en man och han är min)

Långt konstigt inlägg.. Bara lite saker som rör sig i huvudet just den här kvällen. 

Idag tänkte jag passa på att göra färdigt en inlämningsuppgift som ska lämnas in under helgen. Skönt att ha det gjort redan idag tänkte jag, så kan man släppa det och göra annat i helgen. Men jag är inte klar. Fan. 

Ettårskalas!

Igår hade vi kalas för plutten! Ett helt år har gått sen vi blev fyra stycken i familjen :) känns så sjukt att han redan är ett år, ingen bebis längre ju!

Vi hade en mysig dag med släkt och vänner som pågick till sena kvällen :) 

Tårta, fina paket och härligt sällskap!

Första tårtan någonsin var väldigt uppskattad och hela slank ner i magen på den tokiga ettåringen.


Tårtan

Enkel men god :)

Efter att plutten ätit sin tårta blev det rakt ner i badkaret, grädde och bär över hela kroppen :)




Nu är firandet över för i år och vi laddar om inför jul och allt som det innebär!

/ Sandra 


Halloween

Halloween har väl knappast undgått någon och i år så har vi karvat pumpa, klätt ut oss och varit på halloweenfest.

Här är lilla J, hon ska till förskolan och är utklädd till en mus. "Öronen" fick var kvar i ca två minuter men det räckte för att få ett foto på det i alla fall :)


I år var första året vi gjort iordning en pumpa och det var faktiskt riktigt kul. Jag fick göra det mesta själv för lilla J tyckte att det luktade så illa. Men hon inspekterade resultatet med jämna mellanrum och blev nöjd med resultatet.

 
På halloweenfesten hos barnens kusin hade lilla J sin fina klänning som hon fått av sin farmor, den är ifrån h&m's Unicef kollektion och är så himla fin! Söta guldiga skelet på och massvis med tyll!



Lyckad halloween kort sagt!

/Sandra 

Välkommen tillbaka

Jaha, nu har jag äntligen kommit på lösenordet hit så nu kanske jag kan komma igång med bloggandet igen (jag vet, jag har sagt det innan och det gick ju inte så bra kanske). Det är så himla mkt smidigare att kunna blogga via telefonen så nu när allt fungerar igen så kanske jag kan fortsätta! Det är min förhoppning i alla fall! 

Mycket har hänt sedan sist jag skrev något och många saker har jag grämt mig så över att jag inte har skrivit upp och förevigat men så är det ibland. Det är svårt att hinna göra allt man skulle vilja och jag förstår verkligen inte hur andra orkar och hinner! Det känns som om jag knappt hinner med det viktigaste och även när jag hinner lite mer så är det verkligen på gränsen för man är så himla trött av vakna nätter och allt som hör småbarnsåldern till.

Nu ska jag försöka underhåla barnen en stund men jag tänkte återkomma när plutten sover. Då blir det lite bilder och lite snack..

/ Sandra 

Plutten ett år!

Grattis plutten på din alldeles första födelsedag!!
Min lilla, lilla prins har hunnit bli ett år och jag fattar ingenting! Hur gick det här till?!

Han börjar redan bli stor, tog sina första steg 16 oktober och kan gå nu (om han vill) men han kryper oftast fortfarande.
Han är väldigt mammig just nu och vill vara i famnen hela tiden. Sitter man med honom på golvet så vill han sitta i knät och absolut inte på golvet framför mig :) 

Födelsedagen firade vi lite smått hemma med mamma och John på besök, lite hembakad drömtårta och kakor. Plutten fick en pulka, kläder och leksaker och vi fikade och jade det trevligt.

På lördag blir det kalas och då blir vi nog rätt många skulle jag tro. Funderar lite på vad vi ska bjuda på, tårta får jag ju göra i alla fall så plutten får äta det för första gången :)

Här är han helt ny, min lilla skatt:


Älskar dig min underbara prins!




/ Sandra 

RSS 2.0