Snor och magont :(

Lillskrutten är förkyld.. Igen..
Så himla tråkigt, stackaren har svårt att komma till ro för är det inte magen som gör ont så är det snoret som gör det svårt att andas genom näsan :(
Hoppas på att det går över fort och att det inte är RS-virus som det skrivs så mkt om överallt nu!

Jag har haft många planer inför mellandagarna nu när T varit långledig. Inte mkt av det har blivit gjort.
Har massa barnkläder som skulle läggas ut till försäljning bland annat. Lillskruttens rum skulle tömmas så vi kan börja renoveringen där inne. Och massa annat. Men ja, nu har jag ju idag och imorgon på mig så vi får väl se vad jag hinner med :)

Hoppas ni får en underbar nyårsafton!
/ Sandra


Äntligen Göteborg!

Igår åkte vi in till backaplan och nordstan. Backaplan var vi på häromdagen så där var vi bara in på Siba igår och bytte min julklapp, fick nämligen en ipig av T men han hade tagit fel kartong så vi var bara in snabbt och bytte den.
Sedan åkte vi till femman och jag fick äntligen gå till Åhléns och Lagerhaus!
Det blev inte så jätte mycket handlat men några fina saker hittade vi allt :)
Lilla J har ett underlägg från Åhléns på din plats vid bordet, ett rosa moln, så nu köpte vi ett till lillskrutten också fast ett blått moln :)

På Lagerhaus var jag egentligen ute efter teburkar men hittade inga, däremot hittade vi en kudde till soffan, en kudde/gosedjur till Jamie, ett par vantar till julgranen och en poster till Lilla J's rum.

Efter shoppingen åkte vi till Plaka och åt lite mat och sedan gick vi över till Bocca och åt glass :)

En mysig dag med min fina familj helt enkelt :)

/ Sandra



Dumma app

Har inte kunnat komma in på blogg.se appen på ett par dagar så har inte kunnat blogga :/ (jo, man kan sätta sig vid datorn och blogga den vägen också men det är så mkt smidigare att göra det via telefonen, speciellt när man har en liten bebis i famnen)

Nu fungerar det igen i alla fall :) i te för att det har hänt så mkt nytt, inte alls egentligen.. Har börjat slå in lite julklappar, åkt pulka, julpyntat lite hemma och spelat lusen huuur många gånger som helst :)

Är som tur är ganska färdig med julklapparna, tyvärr har vi inte råd att köpa så mycket i år då jag är mammaledig nu och inte får ut så mycket pengar och sen gick spisen sönder häromdagen så det var 4700kr som man inte räknat med :(

Började igår med att gå igenom julklapparna och hann slå in tre stycken innan det blev för sent, hoppas på snälla barn idag så kan jag kanske få slå in några idag med :)

/ Sandra


Jul på Liseberg

I helgen passade vi på att åka till Liseberg. Det var fruktansvärt kallt och mycket folk men väldigt mysigt ändå :) Lilla J tyckte det var roligt att se djuren och åka karusellen. T vann även varsitt stort gosedjur till barnen, en kanin till Lilla J och en älg till Lillebror.

Vi hade tänkt stanna längre men det blev så kallt så vi gick faktiskt därifrån. Vi fick gjort det vi ville som var att köpa årets julgranskula, att Lilla J skulle få åka karusellen och kolla lite snabbt på djuren och julmarknaden.

Sen åkte vi upp till Bocca och åt underbart god mat! Vi lyxade även till det med efterrätt: glass med maränger och jordgubbar, mums!

Sen var vi riktigt möra och åkte hem och bäddade ner oss i soffan för lite tv tittande innan det var dags att lägga sig.

Annars har det varit lugnt, T är hemma från jobbet med jobbig förkylning. Ganska mysigt att ha honom hemma men inte så roligt att han är sjuk givetvis :)

/ Sandra


RSS 2.0