Läkarbesök

Idag har vi varit på Läkarhusets BVC och även hos doktorn. I morse när jag skulle ta på Lilla J kläderna så såg jag att hon har fått röda prickar på magen och ryggen, hon har även haft väldigt svårt att komma till ro sista veckorna så vi ringde ner till BVC och dom hade öpppen mottagning idag så T kom hem från jobbet och körde ner oss.

Vi fick en tid till läkaren då hon tyckte att det skulle vara bra att kolla öronen osv. Han hittade ingenting men han trodde att det är någonting på gång, kan vara vad som helst egentligen. Det är väldigt svårt att avgöra men inget i öronen eller hals iaf. Känns ju skönt att ha kollat upp det. Nu är det bara att vänta och se vad det kan vara, kanske tänder eller någon sjukdom..

Alla tre bytte till läkarhuset också eftersom vårat BVC ändå ska flytta ner till torget och jag inte är hundra procentigt nöjd. Alla vi träffade idag på läkarhuset var jätte trevliga så det känns jätte bra :)

Idag var första gången på länge som Lilla J inte skriker massa när man ska lägga henne. Känns också skönt, förhoppningsvis var det någon fas bara och nu är vi tillbaka igen! Hon är så himla duktig, farbror doktorn fick klämma på magen och kolla i öron utan minsta protest. Det ända hon tyckte var jobbigt var när han skulle ta svaljprov men det gick också jätte bra! Är så stolt över min lilla sessa.

Blir tyvärr inget babysim idag då vi inte vill släpa dit henne när hon inte är helt hundra, även om hon inte verkar lida på ngt sätt. Lite tråkigt bara, det är ju höjdpunkten på veckan :)

Imorgon är det onsdag, då kommer mamsen :)

Kommentarer
Postat av: Mor-Mor

Lilla gumman, men skönt att dom verkar vara helt oki på läkarhuset. I morgon e det ännu en härlig bara våran onsdag, härligt är det..Pussa

2010-03-02 @ 21:33:51
Postat av: Jos

Modig liten tös :)

Hoppas prickarna försvinner snart och att det bara var någon fas som du säger.



Pusspuss

2010-03-02 @ 22:47:27
URL: http://havesomerubbish.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0