Trött tjej!

Idag är jag riktigt trött.. Börjar känna lite som att det kanske var dumt att börja jobba 25% men samtidigt känns det så skönt att göra något också. Man blir så himla isolerad och uttråkad när man går hemma och även om jag vet att jag behöver vila så är det liksom svårt att koppla av helt när man är hemma varje dag, hela tiden..

Imorgon blir det förhoppningsvis lite bäbisgos efter jobbet då vi tänkte åka och hälsa på fina Dina och hennes familj :) hoppas att Lilla J tycker det är okej att jag håller lilla Juni en liten stund i alla fall :)

Nu går mina ögon i kors så nu ska jag släcka lampan och sova. Imorgon tänkte jag få till en magbild så ni får se på denna tjockismagen!


Såhär kunde man ju göra, man lär sig nått nytt varje dag :)


Nya köksgardinerna :)


Semester, mys och gos

Nu har Timmy haft två av sina tre semester veckor och vi har faktiskt hunnit med en hel del.

Invigt husvagnen med tre nätter i Ullared (faktiskt väldigt mysigt). Vi åkte på torsdagen och hämtade husvagnen, direkt till besiktning och sen vidare till Ullared :) på fredagen kom Kalle, Cissi och Isak dit också och stannade en natt, så det blev lite grill och mys med dom också. Lilla J fick till och med badat lite med Kalle och Isak innan dom skulle bege sig hemåt igen :)

I har haft några härliga dagar med massa sol också! Dom har vi passar på att spendera vid havet och sjön. Lilla J har blivit riktigt modig i vattnet och med sina Hello Kitty armkuddar vågar hon lägga sig på mage och sprattla sig framåt :) Det är verkligen en favoritsyssla att simma runt och hoppa från bryggan!

Timmy är på fotbollscup ute på käringön idag och sov där igår, sån årlig cup som han åker på. Han brukar ha väldigt roligt men det är lite synd att hans telefon inte har någon täckning därute för lilla J vill ju gärna prata med honom. Man får ta färja för att ta sig ut så beroende på hur långt deras lag går så kommer han hem vid två, fyra eller sex i eftermiddag.

En tripp till Göken och diverse shoppingrundor har vi också avklarat. Köpt nya gardiner till köket (som jag satte upp idag) bland annat.

Tänkte jag skulle hinna göra massor här hemma idag men det här vädret gör ju att man bara vill krypa ner i soffan med te och en filt och bara mysa med världens gosigaste tös. Min kropp är inte heller med på att hitta på ngt tyvärr :/ får se om jag hinner kolla igenom lite bäbiskläder iaf.

Tråååkväder!


Fina och väldoftande :)

Fick rosor av min fina T häromdagen, lilla J var tvungen att lukta på dom lite :)


Gardinkappan

Här är gardinkappan som jag sydde igår, den är lite skrynklig men jag orkar inte stryka den idag :) Egentligen är den lite för kort för lilla J's fönster men jag ska testa den ändå så får vi se om jag har kvar den eller om den byts ut inom kort.


Härligt när radbrytning inte fungerar!


Nämen HEJ

Det var inte igår... Det har hänt en del sen sist kan man väl konstatera, Eddie är kemiskt kastrerad, vi har hämtat hem Ninja, jag är gravid, varit sjukskriven i fyra månader och började jobba 25% idag. Säkert massa mer men inget jag kommer på just nu.. Jag tänkte inte gå in så mkt mer på detaljer kring varken graviditet, sjukskrivning eller kastrering just idag utan ville mest bara uppdatera lite snabbt och skriva att jag idag har sytt en gardinkappa till Lilla J's rum, den är egentligen lite för kort men ska testa den imorn så får vi se om den får hänga kvar där inne :) stolt är jag i alla fall över att ha lyckats sy en egen gardin på min nya Ikea symaskin. Om jag kommer ihåg det så lägger jag upp en bild imorn. På torsdag ska vi besiktiga husvagnen, går den igenom så drar vi raka vägen till gekås efteråt, ska bli väldigt mysigt att komma iväg lite med min lilla familj, dessutom väldigt skönt att inte behöva stressa runt i varuhuset utan man kan ta det lugnt och kanske gå in ett par gånger istället. Nu fick ni en snabb uppdatering, hoppas jag orkar skriva imorn så ni får se lite kort på gardinen och annat. Kram


RSS 2.0