Nähä..

jag hann inte idag heller :S Eller rättare sagt jag orkar inte.. Ska gå och lägga mig istället.
Har fått målat väggarna en gång till idag och även listerna, så imorgon kommer svärmor och passar Joy en stund så kanske man kan få nått annat gjort :) finns ju alltid mycket att göra när man flyttar och renoverar!

Mamsen kommer nog också och hjälper till, kanske kanske hjälper hon mig städa?

Natti

Värdelöst

Jag är fruktansvärt dålig på att uppdatera min blogg!! Och detta är jag väl medveten om, men det är så mkt nu med lägenheten så jag har inte haft tid faktiskt..

Jag ska försöka hinna lägga upp lite bilder imorgon, på Lilla J och även på lägenheten.

Idag har Pappa hjälpt mig att måla Lilla J´s rum, så det går framåt iaf. Badrummet är kaklat och imorn läggs fogen på golvet. Sedan är det bara resten kvar :)

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, ska bara väcka T som sover så gott på soffan.
Natti

mycket som ska göras..

Hinner knappt uppdatera här ju, är saker som ska göras hela tiden. Timmy kämpar på i badrummet och imorgon ska det kaklas, då kommer Ipren och hjälper oss. Sen är det Lilla J´s rum som ska donas med. Har inte hunnit göra nått mer där men förhoppningsvis kan jag grejja lite på söndag, kanske får tid till att måla klart taket och listerna iaf.

Vi har fått beställt bubbelbadkar nu också :) så om allt klaffar så kommer det nästa vecka! ska bli spännande. Hoppas det motsvarar våra förväntningar.

Imorgon ska vi till T´s farmor på kalas, sedan åker jag och Lilla J ut till Orust på min systers konfirmation, T kommer ut när han ocj Ipren kaklat färdigt badrummet. Sen blir det grillning ute hos pappa. Hoppas vi hinner med allt.

Nu ska jag mysa lite med min sambo i soffan innan det är dags att lägga sig. Har tyvärr inga kort att lägga upp då kameran ligger i nya lägenheten, vi har tagit kort på alla rum och även på badrummet medans vi renoverar. Kan vara bra att ha dokumenterat hur man gjort med vattenspärr osv.

Natti!

slipat lister iallafall..

Idag har jag bockat av en sak från listan: slipat listerna i Lilla J´s rum. Hade hoppats på att kunna måla väggarna på torsdag men inser nu att jag varit lite väl optimistisk.. Vi får väl se hur det blir imorgon. Man kan ju inte riktigt bestämma själv när man kan grejja då man har en bäbis heller, hon är ju lite för ung för att vara själv ett par timmar än så länge..

Idag har vi även varit på torget med mamma och moster Lotta, fikat och gått på marknaden en sväng. Sen vart det hem till nya lägenheten och grejsat med listerna och sedan middag på TiAmo. En trevlig dag helt enkelt!

Är trött idag så nu ska jag lägga mig i sängen och sova gott (hoppas jag)
Natti

Gudmor, vårsol och kladd

Igår var vi på torget med Jos, det var riktigt härligt vårväder så när vi kom hem satte vi oss på baksidan och njöt. Lilla J ville gå omkring så hon fick ha på sig sina sandaler för första gången :) och sin nya fina keps :)

Här är hon med sin gudmor :)



Sån glad liten tjej när hon får gå omkring :)



Sötisen:




Idag har jag varit nere i lägenheten och spacklat listerna i Lilla J´s rum medans hon var med mamma på torget. T har semester denna veckan så han är i lägenheten och renoverar badrummet, kommer bli superfint! När jag var klar åkte jag ner till torget och mötte upp mamma och Lilla J, vi käkade på eat och jag handlade konfirmationspresent till Linda.

Såhär fin kan man bli av burkmat: (Det är jättekul att ta i och bläsa allt man kan precis när man har skeden i munnen, har man tur så träffar man folket runt omkring också.. idag var det tyvärr bara mormor som fick en liten dusch)




Nu ligger hon och sover i sin säng, ska börja lägga henne där igen nu och så får hon komma över till oss när hon vaknar för mat på natten, mys :)

RSS 2.0