Helg å sånt

Nu vart ännu en helg slut och måndagen lider även den mot sitt slut..

Helgen har varit full av mysiga stunder och trevligt sällskap, bad på sundahallen och utemat. Igår var vi i Floda och hälsade på hos Frida, som är en gammal klasskompis från högstadiet. Vi hade jättetrevligt! Var ute med Eddie, Joy och Luna som hade jättekul ihop! Luna är Shivas kullsysters dotter :) så himla kul att se hur Eddie trivs ihop med Luna!

Nu vaknade min lilla skrutt till så jag får gå å natta om henne, ha det gött!


Fredagen den 13:e

Spännande att se vad som händer idag, ska det bli en otursdag eller en helt vanlig dag? Kanske en turdag?

I lördags var jag och T i stan å såg på bio, åt god mat och kollade i affärer, det blev en helt underbar dag/kväll! Inte så ofta vi kommer oss iväg på sånna saker så det var extra mysigt :) breaking dawn part1 såg vi, jag tyckte den var bra och ser fram emot andra delen!

Nu börjar det bli dags att göra iordning mig och Lilla J för jobb och förskola, ha en härlig dag!


Röd dag :)

Idag har vi haft en riktigt bra ledig dag tillsammans hela lilla familjen! Städat på förmiddagen sen promenad i det härliga vädret, en sväng förbi Sanna och Thomas och titta på deras nya hus :) jätte fint var det, där kommer dom verkligen trivas!! Sen blev det tacosmys hemma och efter att Lilla J somnat blev det the voice på tv:n och snart är det även läggdags för oss vuxna :)

Imorgon skall jag och min kärlek in till stan, kolla rean, gå på bio och äta gott på restaurang! Hoppas det blir en riktigt härlig dag!! Det kan vi behöva!

Nu är jag så trött så ögonen går i kors, god natt!


Nytt år, nya möjligheter?

Ännu en gång försvann hela mitt långa inlägg.. Kanske beror det på att det var för tråkigt.. Jag tänker inte skriva om det den här gången heller men jag kan ju skriva något annat istället :)

Vi hade en mysig nyårsafton trots massa fyrverkerier utanför och magproblem hos mor och dotter, god mat och mysigt häng hemma med T och Lilla J :)

Idag är jag hemma med Lilla J och förhoppningsvis blir det förskola och jobb för oss imorgon igen :)

Nu ska vi mysegosa lite så kram på er!


RSS 2.0