Komma igång med träningen och försöka äta bra mat..

Efter att ha tappat i princip varenda gran av muskelmassa i kroppen efter den långa "magsjukan" jag hade (också kallad graviditeten) så känner jag att jag måste ta tag i min träning.. Men jag vill gärna göra rätt så jag inte försämrar bäckenbotten och allt sånt där så jag köpte Olga Rönnbergs bok träning för nyblivna mammor.
Nu är det bara att köra på och förhoppningsvis blir jag om inte annat starkare och uthålligare!
Samtidigt har vi börjat försöka tänka på vad vi stoppar i oss och barnen.. Inte sådär extremt men ändå att man kan tänka sig för lite innan man proppar barnen fulla med massa e-nummer och annat farligt. Sen är det ju miljön och andra människor som påverkas av vårt val av matvaror också så det känns ju även bra för den sakens skull att vara lite mer noggrann med vad man köper hem..


Lillfisens rum börjar faktiskt ta form, nu är all renoveringstapet uppe och vi har satt in garderoberna så nu är vi verkligen på gång :) tapeten är beställd och nya golvet ligger därinne och väntar på att få komma på plats..
Jag hoppas på att vara såpass färdig att man kan ställa in grejer där till nästa helg då vi ska ha namngivning för våran lilla kråka, är ju lite roligare att kunna ställa in sakerna där än att man ska packa ner dom i en låda i väntan på en plats att ställa dom.

Men nu är det dags för dagens träningspass!

Puss!


RSS 2.0