Slut på ledigheten

Nu är det dags att börja jobba igen, två dagar sen är det helg.. Lilla J skulle varit med mamma imorgon och fredag men hon har fått halsfluss så det får bli lite förskola imorn och sedan kanske kusin Malin hämtar henne så hon får följa med dom hem å busa lite :) får kanske ringa henne å kolla så det fortfarande är aktuellt :)

Ska faktiskt bli ganska gott att jobba imorn, även om vi haft super mysigt dessa dagarna! Hade nog kunnat tänka mig att jobba 80% i framtiden och få en vardag i veckan till alla dessa måsten som man inte hinner med egentligen.

Nu blir det lite tv å sen hopp i säng!
Gnatt


Kul när hela mitt långa inlägg försvinner och bara rubriken kommer med på bloggen...........

Orkar inte skriva om det igen!

Kort sammanfattning: bra jul, fina paket, härligt sällskap. Nu T jobba, jag och Lilla J lediga ett par dagar till.
Godnatt


Julstressen över, nu börjar reastressen!


Snart jul ju

Nu är det inte lång tid kvar tills julskinkan skall ätas, klapparna öppnas och familj och vänner skall samlas för att fira jul! Vi börjar imorgon med fina vänner som kommer hit och äter lite, myser lite och spelar lite bingolotto.

Men först sova och hoppas på att huvudvärken, snuvan och tröttheten är borta imorgon så att det blir en trevlig dag på jobbet!

Nu lite Grimm och sen sova bredvid min fina Timmy!!


Trött, trött, trött

Så nu tar jag min fina sambo och går å lägger mig! Hoppas få sova gott inatt utan jobbiga drömmar och uppvaknanden!

Gonatt <3


Går omkring ibland ruiner..

Vad fort allt kan vända.. För bra för att vara sant? Då är det förmodligen inte sant.. Inte så länge till i alla fall..
Vid början av detta året var vi hur lyckliga som helst, allt va underbart. Nu är allt skit, nej okej, inte allt men det är riktigt tungt just nu.. Allt som har hänt i år har verkligen satt sina spår och om det inte vänder snart så är jag rädd att orken tar slut, jag står och balanserar på bristningsgränsen. Det är bara att hoppas på att jag ramlar åt rätt håll..

Det värsta är att jag inte har orken att vara den mamma som jag vill vara för Lilla J, det gör så ont i hjärtat att vara ledsen och trött hela tiden.. Jag vill verkligen bara att allt ska bli bra igen.. Men jag vet inte hur det ska gå till.

Vi försöker lösa en sak i taget, till slut skall väl alla jobbiga bitar vara avbockade på listan.. Även om jag inte riktigt kan se ngt slut på det i dagsläget.. Första milstolpen blir på torsdag när det kommer hit folk och borrar för bergvärmen, skall bli skönt!

Imorgon skall jag till Lilla J's förskola för då är det lucia :) hoppas på en mysig eftermiddag där man kan tänka på annat för en liten stund!

Nu ska jag mysa i soffan med min älskade T :)


Helg igen

Ännu en vecka börjar lida mot sitt slut, och jag åker fortfarande berg-och-dal bana.. Glad, ledsen, bitter, glad, arg, osv... Jag vill egentligen inte skriva att det känns lättare, det känns så fel på nått sätt. Men ändå så är det lite så, lite lättare, fast ändå svårt. Svårt att släppa taget om min älskade lilla Shiva.. <3

Du finns i mina drömmar om nätterna, där är allt som det var, som det borde varit nu med! Sen vaknar man upp och förstår att det bara var en dröm, vet inte om det är en mardröm eller inte, jag tror mer att mardrömmen är nu, när jag vaknat och inser att det här är verkligheten, Shiva finns inte längre.... Vilken hemsk och fruktansvärd verklighet..... Vilken orättvis värld där Shiva inte längre får leva.

Detta året har varit det värsta i hela mitt liv skulle jag nog våga påstå, även om det givetvis har funnits några bra dagar också. Massa sjukdommar, problem med nyköpt hus, Shiva......

Svårt att vara stark när man håller på att rasa samman, vet inte hur vi ska lösa allt faktiskt, bervärme-räkning, blå stjärnas räkning, orka bo kvar i ett hus vi köpte för att vi ville att våra hundar skulle få en gräsmatta och hundgård (givetvis för oss och Lilla J också). Huset känns alldeles för stort nu....

Fastnat

Om ändå Shiva vore här, då hade vi i alla fall haft varandra, hela familjen. Då hade vi klarat allt, så som vi alltid har gjort.


Fredagsmys, men ensam :(

Räkor, vin, idol, ensamhet, saknad...


RSS 2.0