Omslagsbäbis?

Lilla J är anmäld till en omslagstävling för tidningen Vi föräldrar och jag hoppas ni vill hjälpa till genom att klicka på länken och rösta på henne :)

http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=30785

Tack!

Promenad, Moster, Nyckel :)

Idag kom mamma hit och så tog vi med oss Lilla J och vovvarna på promenad till moster Lotta. Noel och Peter kom dit efter en stund så vi fikade lite innan vi gick tillbaka hem.

Idag fick vi nycklarna till nya lägenheten :) kul! Så imorgon blir det till att köpa färg och tapeter till Lilla J´s rum! Ska bli så kul att fixa iordning det.



Så fin i sin jacka hon fått av sin farmor :)



Det är helt sjukt hur underbar den här lilla sessan är!

Plask, plask

Idag har vi varit på babysim, det gick jättebra! Lilla J lekte och skrattade :) hon dök utan att bli särskilt ledsen, lite blev hon men det gick över fort. Så himla roligt var det. Jag som trodde att det skulle vara jätte jobbigt idag eftersom vi inte varit där på ett par gånger men det gick bättre än någonsin! Duktig liten J!!

Idag har vi även haft hatt-tisdag. Lilla J har haft på sig diverse huvudbonader och jag har tagit foton på några av dom:




olika grimarser hör till olika huvudbonader.. Vilken modell! Snacka om att sälja plaggen!

min lilla sessa! sötnosen!

Idag fick vi även finbesök av min farmor och farfar. Lilla J fick två fina jamasar och vi fick en trevlig fika! Tack för det :)

Nu är det tvtajm och sedan läggdags!
Natti

Måndagen är över, Woho! :)

Det är inpräntat långt in i ryggraden att måndag är en hemsk dag, så även fast mina dagar ser ungefär lika dana ut oavsett namn så har jag enormt svårt för just måndagar. Det ligger väl i människans natur helt enkelt..

Men nu är den slut! Och den var faktiskt inte så hemsk ändå, gått promenad med mamma, myst med min underbara familj och kollat på avatar! Den var riktigt bra, precis som alla säger!



Har du inte sett den? se den!

Nu ska jag krypa ner i sängen bredvid min lilla underbara dotter!
Natti

Kolla badrumsmöbler, grillning och flytt-tankar

Igår vart vi på Plaka och åt god mat :) Vi åkte till Svenska hem i kungälv och köpte en ny soffa med, så om ni vet någon som vill ha en soffa så kan ni ju höra av er! dock så har lilla Eddie kissat nere på ena hörnet av den, men det kanske går att få bort (jag har inte gjort något helhjärtat försök om jag ska vara ärlig) jag har mest sprayat på rengöringsmedel och inte engagerat mig så mkt.

Lilla J på Plaka



Idag har vi varit en sväng till garaget, tack Tommy för hjälpen med bilen :) Den lät konstigt när man svängde men som tur var så verkar det bara varit en slang som behövde sättas fast lite bättre!

Sen åkte vi in till stan och kollade på badrumsmöbler och kakel. Vi mötte upp Annie också så Lilla J fick träffa sin farmor en stund :)





Sen åkte vi till Kalle och Cissi och blev bjudna på grillat och kaka :) jätte gott var det, tack så mkt :) Trevligt att träffas också, framförallt barnen! Mitt "lilla" gudbarn är ju stora tjejen nu! :O

Idag har jag även hunnit lägga ut vagnen på blocket, så får vi väl se om den blir såld.. tänkte att jag skulle försöka rensa lite här hemma nu innan flytten, blir så lätt att man bara packar ner allt annars och så tar det bara massa plats.

På tal om flytt så får vi ju lägenheten på fredag :D Ska bli sååå kul! Jag längtar som en galning!!

Nu är klockan mycket så jag ska väl försöka väcka T och se om han vill följa med in och lägga sig i sängen istället för soffan. God natt på er!

tjej(och tant)-dag

Idag är det Onsdag, då kommer mamsen hit och vi har en heldag alla tre! Idag bar det av till backaplan och bäckebol. Trevlig shopping, mysig fika och konstigt väder. En superhärlig dag helt enkelt!

Sen blev det mys med T framför tv:n nu på kvällen, hållt om varandra i soffan och tittat på fuskbyggarna.

Nu är det dags att lägga sig igen och imorgon är det torsdag, då blir det promenix med Fridus och Lille A :)

Sov gott, dröm sött

deppig

Hade inte tänkt att uppdatera bloggen idag eftersom jag inte har något roligt att skriva. Känns inte lika kul att lägga upp ett inlägg där man skriver om att man är deppig eller nedstämd eller så, inte kul att läsa heller ju. Men ni kan ju sluta läsa nu och komma tillbaka nästa gång jag uppdaterat :)

Men samtidigt så känns det ju bra att skriva av sig lite, och även om man kanske inte vill lämna ut sig helt såhär på nätet så kan jag ju vara ärlig och släppa storhetsvansinnet en liten stund och erkänna att ni inte är så många som läser :)

Egentligen har det inte varit en dålig dag, men ibland så är man inte helt hundra bara.. Tror att jag är lite kontrollmänniska och perfektionist i vissa lägen fast jag kanske inte vill erkänna det alltid, känns jätte konstigt att ha nått på armen som jag inte har gjort själv eller valt till hundra procent.. Det går ju inte att ta av och på heller och det känns lite märkligt. Jag kommer säkert att vänja mig men det är tråkigt när jag liksom försöker hitta fel och inte bara kan vara som andra verkar vara; nöjda och glada och inte fundera så mycket kring allt.

Men då hade det inte varit jag ju, jag var ganska säker på att jag skulle reagera såhär men jag hoppas att jag också har rätt i att det släpper om ett par dagar..

Sen funderar jag mycket kring jobb, skola och livet efter mammaledigheten över lag. Kommer jag hinna klart med redovisningen? Kommer Lilla J slippa förskolan så länge som jag helst vill?

Jag ska gå och lägga mig nu och jag hoppas att morgondagen blir lättare och att jag känner mig som den vackra, underbara människa som jag, såklart, är. ;) (försöker med lite självpeppning då ni är dåliga på att skriva kommentarer)

sov gott och glöm inte att du är bäst!

Det ni alla väntat på!!

Som ni säkert redan vet så har vi tatuerat oss i veckan som var, nu har jag tagit bilder och tänkte lägga upp så att ni kan få ta del av dom :) lite glansiga eftesom vi är duktiga och smörjer in dom!



Måste ju bara få berätta det komiska kring min tatuering.. eller komiskt å komiskt.. typiskt kanske är det rätta ordet. Jag är ju som ni kanske vet inte världens tåligaste person, och att pipa och gny när man har ont är inget jag skäms direkt över. Jag visste ju att det inte skulle vara helt smärtfritt att tatuera sig men det kändes ändå som att jag skulle klara det ganska bra (man har ju fött barn liksom, hallå eller!) Och jag tycker nog att det gick ganska bra, Vladimir sa att jag var en kämpe :) Men jag kände att jag inte hade turen på min sida när han säger att det inte går lika smidigt som det "ska" göra.. Han får nämligen trycka jätte hårt samt köra på samma ställe tre-fyra gånger för att det ska hända ngt. Innan sa han att konturerna var det som skulle kännas mest men då sa han också att det skulle gå snabbt.. det gjorde det inte.. tydligen har jag superhud, plus att han (när konturerna är klara och han har bytt nål) säger att han tror att det var ngt fel på nålen :O

haha.. men jag kan säga så här: blir det ngn mer tatuering så blir den hos Vladimir!



Får väl lägga upp bilder när dom har läkt ordentligt också :)

Premiär-grillning hos Papsen

I lördags var vi ute hos pappa och grillade för första gången i år :) Det var så fruktansvärt gott att jag åt mer än jag klarade av för jag blev riktigt dålig senare på kvällen, men det var det värt!!




tattoos :)

Igår tatuerade sig T och imorgon är det min tur :) Är riktigt förväntansfull och lite nervös också, inte för att det ska göra ont utan för att man itne ska bli nöjd.. Men jag tror att jag kommer bli nöjd, T´s blev ju så himla bra :)

Tänkte lägga upp bilder sen på båda, så det blir väl imorgon eller så.


Var på salongen en sväng också med världens tröttaste Lilla J. Hon har sin Lilla J napp :)




Vårdag :)

Idag har det varit så himla gott väder! Tog en promenad ner till torget med Lilla J och mötte upp mamma, sen blev det fika och en tur till Stora Höga för att hämta upp min bror och sedan torget igen med fika och en tripp till salongen :)

Idag var det även dags för T att få tatuera sig igen, det blev verkligen jätte bra :) Plasten sitter ju på ännu sså det ska bli spännande att se hur det ser ut sen när det läkt och så.

Kan tyvärr inte lägga upp några foton idag då kameran råkade åka med mamma hem.. :/ får lägga upp några imorn istället!

Har haft en mysig, härlig dag och nu hoppas jag bara att vädret håller i sig ett tag :)

Härligt väder och bruna bilar

Idag har vi gått promenad med Josefin, Hampus, Therese och Valter till torget. Käkade lunch och gick sedan en lite längra promenad hem :) mysigt var det! Så himla härligt väder ju.

Alla tre barn på rad för att slippa solen :)



Sen blev det middag på TiAmo med familjen, Mamma, John, Jimmy, Moster Lotta, Lasse, Malin, Peter och Noel :) Firade att John skaffat nytt jobb :) Efter att vi ätit åkte vi till Hemmakväll och hyrde film, passade även på att köpa fler Ahlgrens bilar med choklad.. mmm..


Min lilla cooling

När jag skulle gå upp till Jossan idag så var det riktigt soligt så jag provade att sätta på Lilla J´s glasögon :) det var väl ingen höjdare direkt men hon blev ju himla söt iaf :)



och så lite myspys


Bilar :)

Dada köpte chockladbilar till mig igår när vi var på hemmakväll och nu öppnade jag påsen, glatt överraskad! Dom var faktiskt riktigt goda :)






avtryck :)

Idag har jag gjort avtryck i lera på Lilla J´s fot och hand :) har fått fina ramar som man ska använda så tänkte att jag får ju göra det nån gång med :) Det blev jätte fint! Även om den var i ugnen lite längre än vad den skulle och det stod att det var jättenoga med tiden så blev det perfekt!

Nu ska jag bara skriva ut ett foto och sätta på högersidan.


BVC besök

Vi var på BVC igår också, allt var jättebra :) Det var läkarbesök med och hon fick beröm som vanligt! Hon är allt världens bästa bäbis :p hennes mamma är såå stolt :D

aj, aj :(

Idag slog sig Lilla J för första gången :( Fy vad det var hemskt.. Vi var uppe hos Lillan och Lilla F så satt jag på golvet och hade Lilla J bredvid mig. Hon tappade sin leksak, eller kastade den lite, så skulle hon vända sig efter den och ramlade med ansiktet ner i golvet :( Det var inte så farligt men oj vad det gjorde ont i mig! Blev helt svettig och kände mig som världens dåligaste mamma.. Jag vet att hon kommer slå sig ju mer hon rör sig och kryper och går men det var verkligen jobbigt.. Hon grät och jag fick med tårar i ögonen :( Det gick över ganska snabbt iaf så det var bra, men hoppas att det dröjer läänge innan ngt liknande händer igen. Det var verkligen ingen trevlig upplevelse!

Annars har vi haft en mysig dag, varit på promenad med Lillan och lilla F och sedan en sväng uppe hos dom :) Sen kom T och hämtade oss så åkte vi ner till tatuerings studion och pratade lite med Vladimir, kanske blir gaddning inom en snar framtid :)

Min lilla sötnöt :)


Spjälsängen :)

Har precis lagt min lilla snutta i sin egen säng och hon sover så gott :) Hon har nog inte använt spjälsängen på två-tre månader tror jag.. haha.. hon sover i våran säng, det är ju så mysigt!

Såhär glad är hon när hon vaknar :) man bara hör henne ligga där inne och prata med sig själv :)



Påskhelg!

Ja, jag har varit dålig på att uppdatera bloggen nu under påskhelgen men jag ska försöka ta igen det i veckan :) Det har varit en jättemysig helg, det är så mysigt när T är ledig så man kan hitta på saker hela familjen :)

I fredags åkte vi in till GBG och bytte till sommardäck, sen hälsade vi på hos T´s mamma en sväng innnan det blev mumsig middag på Plaka :) gott som vanligt! Mamma, John och Jimmy följde med till restaurangen också. Sen blev det utgång för min del, första gången sedan vi fick Lilla J. Det var faktiskt riktigt roligt! Det blev naturligtvis baden :) Förfest hos Victor och Carro och sen mys med Jos på baden,, ja, mys, vi e gamla, vi orkar inte festa, vi sitter och myser när vi är ute :) Tack för en bra kväll jovs :)

I lördags så åkte T och hämtade Mc donalds till mig och Jos, som kom ner och åt med oss. Dada kom ner en sväng efter jobbet med. Sen tog vi en liten famlijepromenad till torget och handlade god middag (kycklingsallad, ägg, bacon, champinjoner, och massa gott) även fruktsallad blev inhandlat. Sen hade vi bara myspys med våran lilla familj tills det var dags för Lilla J att nana.

I söndags tog vi en tur till torp med Mamma och John. Fick köpt en jättefin jeansväst till Lilla J som jag hittade på Överby men som inte fanns i hennes storlek då. Åt lite lunch och sedan bar det av hemmåt igen.

Idag fick vi trevligt besök av T´s båda syrror och mamma :) Kul att Lilla J var på ganska bra humör när dom var här :) Sen har vi bara tagit det lugnt, en liten promenad bara och så ätit lite tacos.

Nu blir det mys med T innan det är dags att lägga sig, får ju inte sovmorgon imorn nu när T börjar jobba igen :)

RSS 2.0