Vintern är här :)

Nu känns det som vinter på riktigt, snön ligger vit på marken och det knastrar sådär härligt under fötterna när man går på den.

Fredagen var första dagen med snö! Så jag och barnen åt frukost och sen bar det iväg ut till lilla backen vid baksidan huset. Så himla roligt var det, plutten fick åka pulka för första gången och lilla J premiäråkte sin snowracer som hon fick i födelsedagspresent av sin mormor och granddad. Båda skrattade och ville helst stanna ute hela dagen :)


Igår jobbade T så då åkte vi med Mamma och min lillebror till torget för en mysig fika och sedan gick vi med mamma och kollade lite i affärerna och sedan handlade vi mat och åkte hem. Mysig dag men helgen blir väldigt kort när T jobbar hela lördagen och man bara får en heldag tillsammans.
Idag har vi också passat på att åka i backen, det är så härligt att höra barnen skratta när dom är på väg ner :)


Plutten tycker även om att äta snön så man får akta så att inte handen slinker under pulkan när man drar iväg.

På eftermiddagen kom M hit och fotograferade barnen, så nu väntar vi spänt på att få se om det blev några foton där barnen ser glada ut samtidigt, det är inte lätt det där nämligen.

Och nu när barnen är nattade så tänkte jag bygga ihop lilla Js julklapp och slå in det, tänkte även hinna kolla igenom listan för alla som ska ha julklappar och se vad som är kvar, hade varit skönt att få beställt det sista idag men det är nog önsketänkande..

Förra året såg paketen ut så här


Jag gillar verkligen det röda tillsammans med naturfärgat så det kanske blir lika i år :)

/ Sandra 







RSS 2.0