Semester, mys och gos

Nu har Timmy haft två av sina tre semester veckor och vi har faktiskt hunnit med en hel del.

Invigt husvagnen med tre nätter i Ullared (faktiskt väldigt mysigt). Vi åkte på torsdagen och hämtade husvagnen, direkt till besiktning och sen vidare till Ullared :) på fredagen kom Kalle, Cissi och Isak dit också och stannade en natt, så det blev lite grill och mys med dom också. Lilla J fick till och med badat lite med Kalle och Isak innan dom skulle bege sig hemåt igen :)

I har haft några härliga dagar med massa sol också! Dom har vi passar på att spendera vid havet och sjön. Lilla J har blivit riktigt modig i vattnet och med sina Hello Kitty armkuddar vågar hon lägga sig på mage och sprattla sig framåt :) Det är verkligen en favoritsyssla att simma runt och hoppa från bryggan!

Timmy är på fotbollscup ute på käringön idag och sov där igår, sån årlig cup som han åker på. Han brukar ha väldigt roligt men det är lite synd att hans telefon inte har någon täckning därute för lilla J vill ju gärna prata med honom. Man får ta färja för att ta sig ut så beroende på hur långt deras lag går så kommer han hem vid två, fyra eller sex i eftermiddag.

En tripp till Göken och diverse shoppingrundor har vi också avklarat. Köpt nya gardiner till köket (som jag satte upp idag) bland annat.

Tänkte jag skulle hinna göra massor här hemma idag men det här vädret gör ju att man bara vill krypa ner i soffan med te och en filt och bara mysa med världens gosigaste tös. Min kropp är inte heller med på att hitta på ngt tyvärr :/ får se om jag hinner kolla igenom lite bäbiskläder iaf.

Tråååkväder!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0