Visning och grekisk mat!

Idag har vi haft visning på lägenheten, fy vad det är segt att städa och göra iordning inför sånna saker. Ta bort allt som kan antyda att levande människor bor där :/ Men men, nu är det över iallafall så nu kan man se framåt istället. Längtar såå tills vi ska flytta härifrån, ska bli så underbart mysigt att inreda Lilla J´s rum!

Medans visningen var så passade vi på att åka in till Gbg och hämtade hundarna hos T's mamma och slängde i oss käk på Plaka (mmmmm, älskar maten där!). fick en finfin jacka till Lilla J oxå som hon förhoppningsvis kommer kunna ha nån vår i framtiden :) Mätta och belåtna begav vi oss hemåt och nu sitter man här framför datorn och bara jäser (och då är det ändå åtta timmar sedan vi åt)..

Lilla J ligger och sover i våran säng och det är bra konstigt med små barn. Fattar inte hur man kan sakna henne när hon ligger i rummet bredvid, men det gör jag! Fast om hon vaknar och skriker så är det ju inte lika roligt, det bästa som finns är att vakna av att hon ligger och jollrar bredvid en på morgonen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0