Torp med Lilla J och Mamsen

Idag är det onsdag, det betyder att min kära mor kommer in och umgås med mig och Lilla J heela dagen :) Idag blev det en sväng till torp som resulterade i massa nya saker till Lilla J :)

Så skönt att den nya vagnen får plats i mammas bil oxå, den e bäst!

Vi fick gå och prova lära-gå-stolar också eftersom den vi har nu inte går att sänka så Lilla J når inte ner. Dom var trevliga och sa att det var inga problem att byta trots att vi inte har varken kvitto eller kartong kvar :) Så imorgon blir det antagligen en sväng till torp igen (kanske ÖB då plamsi??) så vi får bytt den till en bättre! (och dyrare givetvis).

När vi kom hem så tänkte vi att det skulle vara gott för Lilla J att ligga med rumpan bar en stund för vi är så dåliga på det, eller lata kanske? Är även dåliga på att ha henne på magen osv osv. I vilket fall som helst så hade vi henne näck OCH på mage, och kan ni tänka er, det tog tre sekunder sen slängde hon över sig på rygg! Jag hade ingen aning om att hon kunde det eftersom vi som sagt aldrig har henne på magen, men bäbisar kan tydligen lära sig saker utan träning! wihoo, nu släppte det dåliga samvetet över att vi inte haft henne på magen! :) Tur, jobbigt om hon liksom aldrig lärt sig det.. kul att vara 45 och inte kunna rulla runt, man blir ju som en skalbagge som ligger å spratlar då ju. Det måste nästan vara värre än 45 och oskuld, eller?

Det blir inga bilder idag heller då jag inte hade nått batteri på kameran, men nu ligger den och laddar så imorgon blir det förhoppningsvis kort på en lycklig bäbis i sin nya gåstol! (Hon ääälskar gå stolar!!)

Nä, kanske ska gå och väcka T som somnat medans han skulle natta Lilla J.. söthe

Kommentarer
Postat av: Jos

hihi ovanligt att pappa somnar med lilla söt :)

2010-02-24 @ 20:46:17
URL: http://havesomerubbish.blogspot.com/
Postat av: Mor-Mor

En toppen dag har det varit igen, och tänk va bara så och så ligger hon på ryggen igen. Det barnet kommer att gå långt =). Undra om hon kommer att krypa ????? Natti från mormor...

2010-02-24 @ 22:23:35
Postat av: Karin

Hahhaa... Ja tur att hon lärde sig att vända sig.. En 45åring som inte kan rulla runt kanske förblir oskuld också?! ;))



Kändes gott för mitt mammasamvete att det är fler som inte är helt bäst på att lägga bebisar på mage!!

Ta hand om er!

2010-02-25 @ 22:08:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0